Gereedschap

Onze club heeft 7 stuks z.g. 4 koloms bruggen met verlichting en met ingang van 4 juni 2018 ook een Motorfiets hefbrug voor 450Kg motorgewicht. Er is dan ook bijna altijd wel “plek” voor je auto. Deze bruggen zijn perfect onderhouden en worden elk jaar door de betreffende instanties gekeurd.

Voor elke werkplek is er een apart kastje met een standaard set gereedschap voor de sleutelaar. Deze kast bevat een set ring-steeksleutels, een set schroevedraaiers, een set tangen en een dopsleutelset.

Speciaal gereedschap

Naast deze standaard sets heeft de club ook heel veel speciaal gereedschap tot haar beschikking. Hierbij moet je denken aan b.v. poelietrekkers, speciale tangen, luchtgereedschap etc. etc. Ook beschikken wij over de laatste moderne OBD test apparatuur met zeer veel verloop stekers zodat u bij ons de wat oudere auto en de moderne auto kunt uitlezen en resetten.

Ook hebben wij machines voor de- en montage van banden, het balanceren van wielen, hijsmiddelen voor motoren en versnellingsbakken, een lasapparaat, een enorme compressor met divers luchtgereedschap en verschillende analyse apparaten.

Naslagwerken

Met een uitgebreide set documentatie in boekvorm en digitaal op de computer, plus veel leden met 40 jaar sleutelervaring, is in principe geen sleutelklus te groot.

Heb je meer vertrouwen in je eigen experts, dan mogen deze uiteraard altijd meehelpen aan je eigen auto.